Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Rabu, 18 Julai 2012

Teaser : Bedroom


Mood menggediks sudah sampai.. ^___^
Terang nye bilik saya!!! lalalala
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Chak !!~


Ini keadaan semasa ya.. ^_^
So agak messy la sket.. tp yg messy tu kita cover dlu.. hihihihi
Masa mula2 ayah ckp dah cat bilik ni color pink memang rasa nk pitam..
Tapi aku percaya citarasa ayah..
Ayah ku memeng pandai main color..
Tiap kali mengecat, pasti ada color putih..
Bak kata ayah, nk balas blk color yg kontra tu..
Sebelum pasang lampu, agak suam2 je tgk bilik ni..
Tapi bila siap pasang lampu + kipas, mmg jatuh cinta..
Oleh kerana cat pink ni ayah terbeli lebih..
Makanya ayah pon cat ruang tamu color ni jugak..
Tapi ada 3 color..
Shock pink + soft pink + white..
Boleh imagine tak keadaan nya? hahaha *mmg tak la kan?? hehehe
Ok2.. Ni kita tunjuk ya..
.
.
.
.
.
.
.
Tada !!!~


Maaf lah gmbr tak berapa nk clear..
Guna hp je pon snap ni.. Tambah pula lampu yg malap..
Ada lagi.. ada lagi.. jgn la close dlu..


Yg ni pula ruang makan & ruang istirehat.. *baru siap renovate + cat..
Terang sgt kan?? Hahaha!!!
Ayah mmg suka color terang2 ni..
Kami sebagai anak hanya layankan je la.. hihi

Sudah cukup sudah.. Cukup sampai di sini saja..
Kita sudah layan gambar.. moh layan update pula.. ^_^
*baca ayat2 di atas dlm nada lagu Sudah Cukup Sudah..

Renovate (pintu/tingkap) : Done
Dinding (cat) : Done
Syiling : Done
Lampu : Done
Kipas : Done
Cadar complete set : Done
Deco/hiasan : In progress
Langsir : In progress




4 ulasan:

  1. dah bnyak dah tu prepare...chaiyok2...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada update sikit lagi taw cik mah.. hihi!!~

      Padam
  2. sweet.. nnt tingkap kt kepala katil gak utk blk pengantin ii

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks cik tqah.. oic.. sama la kita ya?? hihi~
      Katil tu kt tingkap sbb nk bagi center..

      Padam