Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Rabu, 11 Julai 2012

Kain Kembang Payung ???


Aduhai syg..
Konfius aku la dgn kain kembang payung vs kain duyung..
Ape beza nye dua2 kain ni??
Kalau hantar upah jaahit, semestinya aku akan bawak gambar cth kain yg aku nak..
*padahal baru la ni 1st time nak hantar upah jahit kain pelik² ni.. hihi
Aku tgk macam sama je.. huhuhu
Tak kisah la, layan gambar lagi baik kot.. hihi



 

 

 


*Yang ini ada iras² dengan baju resepsi aku nanti.. hihi



Last week aku ada beli kain sejibik macam ni.. hihihi
Feeling²  princess kejap..
Pastu pusing2 mcm pelakon hindustans slalu buat tu kalo menari..
Pegh~ memamg anak buah ku jeles la.. hihihi

Tada!!! See.. See..
Boleh match dgn baju nikah iols la.. ^______^





6 ulasan:

  1. cntik.....kaler biru... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks cik mah.. royal blue mmg menawan hati ku.. hihihi

      Padam
  2. Salam... qaseh suka jugak pattern kain kembang ni. in trend sgt skrg ni. Btw, qaseh follow u back. TQ sudi singgah blog qaseh.

    Skrg ni qaseh anjurkan GA. Jom la join. Hadiaaaah apee?
    Hihihi, qaseh nk bg guestbook dan 10 paper latern pelbagai warna. Tarikh tutup 31 julai 2001.

    http://qasehfariza.blogspot.com/2012/07/my-1st-giveaway-contest.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la.. rad da tgk da GA tu tapi belum sempat join lg.. ni pon curi2 guna pc opis.. hahahaha.. japg rad join GA qaseh ya.. tp paper latern tu mmg best la kalo dpt.. ^__________^

      Padam
  3. kkalau x silap haz kain duyung tu yg ikt shape pinggung ke peha tu.. yang kembang patung yu x sure. maxi skirt mybe? hee

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la.. konfius kan.. sbb bile search kt google, gmbr nya mcm sama je.. sudah nye bwk gambar tunjuk kt tailor.. hihi..

      Padam