Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 6 Julai 2012

Contest : LIKE, POST & WIN RM600*



Menarik kan bila baca tajuk entry + poster ni kan??
Cuma perlu LIKE, POST dah boleh WIN RM600..
Sape yang tak nak RM600 tu kan? Free2 je dapat RM600..
Tapi kenalah join contest ni dulu..
Macam entry sebelum ini, penah inform kan..
Lately ni suka sangat join contest..
Hehehehe~ suka benda2 free ni.. ^_^
Yippy2~!!! *sambil loncat2 angkat tangan.. ko hado?? hahaha

Sebelum aktif berblog ni slalu baca blog2 B2B..
Blog pertama yg aku baca ialah blog my BFF Miss N *ex-B2B & now mommy2be..
Then blog Pn Shakina Farhan *ex-B2B & now mommy2be..
Dan blog2 B2B yg lain juga..

Blog Shakina ni menarik sebab beliau sgt rajin menDIY..
Siap ada tutorial & tips2 lagi.. suka3..
Sharing is Sexy bak kata kina.. hihi~
Sebelum ni jadi silent reader je, now dah jadi follower..
*Hehehe~ bangga diri taw.. ^_^ Ko hado?? Nan hado kan?? Hihihi
Now Shakina a.k.a Kina tgh buat contest..
Sgt menarik ya.. RM600 secara percuma..
Tapi kena lah join contest ni dlu ya..



A : Kategori


Jadi kita akan ada 5 Pemenang semuanya! 




B : Hadiah
Part ni memang menarik..
Hadiah2 nye cantik menarik kau memang da bomb la~!!!

Kategori Pertama : 1 x Telekung Sulam Imported (worth RM100) + 14 complete pack 3D Crest Whitening Professional Effect (worth RM135) + Tony Moly Lip Tint (Worth RM18)



Kategori Kedua: 1 x 14 complete pack of 3D Crest Whitening Advanced Vivid (worth RM125)


Kategori Ketiga: 3 x 7 trial pack of 3D Crest Whitening Professional Effect (worth RM75) + Tony Moly Lip Tint (Worth RM18)




Total semua hadiah dari penaja kita ni? Worth more than RM600!
Boleh jenguk blog TheshopAblog untuk produk-produk ini.



Cumel kan aweq ni? 
Kalau kamu nk feeling2 cumel seperti ini, sila beli tony tint sepantas yg mungkin..
Kina pon ada jual taw.. Klik sini kalau nak beli ya..
Tony Moly Lip Tint ni adlh paling best..
*skrg pon tgh pkai yg ini tapi dah nak habis.. kalau dpt hadiah ni pon syiok juga ni.. ^_^ pilih lah aku jadi pemilik mu wahai Tony Moly Lip Tint.. eh2 silap pula.. Pilihlah aku jadi pemenang contest ini wahai mommy to be Shakina.. feeling nyanyi lagu kris dayanti.. ^_^ 
Ada kwn2 pernah tanya 'kenapa pkai lipstik kt bibir bawah je?'
Sbb bibir bawah akan jadi seperti ini :


Cantik sgt kan?? Kadang2 geram dengan bibir sendiri taw.. hihihi 
*sengal ini budak.. hahaha
Tak kisah la ape pon org kata, saya tetap suka yg ini~!!! 

Bila bibir dah munggil & sexy seperti di atas, pastilah kita akan sentiasa tersenyum kan??
Bile senyum lebih sgt pasti akan nmpk gigi..
*Kalau saya mmg senyum nmpk gigi saja.. hihihi
Kamu ingin gigi kelihatan seperti di bawah??


Jgn lengah2.. kina pon ada jual taw produk ini..
Siap ada chart lagi taw.. So for more information, click here..



Hadiah2 ni tajaan blog TheshopAblog by Shakina Farhan.. 
FB pon ada taw.. Klik sini.. 
Jom laju2 taip TheshopAblog kat FB.. cepat~!!!!
*jari pon dgn pantas menaip tanpa henti.. pjg beno entry aku ni.. larat ke Kina nk baca nnt.. ^_^

Punya pjg lebar entry aku..
Rupenya tak cerita lagi cara2 nk join contest ni..
Opss.. terlupa sudah..


C : Cara2 Penyertaan

1) Like fanpage Journey of Bride to Be & penaja hadiah kita TheshopAblog

2) Like post Contest : Like, Post & Win RM600* di sebelah bawah kiri post ini

3) Post satu entri seperti berikut :-

  • Tajuk: Contest: Like, Post & Win RM600*
  • Serba sedikit tentang Journey of Bride to Be by Shakina Farhan ni. 
  • Serba sedikit tentang contest & hadiah contest ni.
  • Bebas menulis dalam point form ataupun karangan ataupun gambar.
  • Nak buat sticky post atau tidak terpulang.

4) Hanya satu post sahaja diterima (samada di blog atau note di facebook)

5) Tinggalkan link entry + nama facebook anda di blog ini atau share note facebook di fanpage Journey of Bride to Be bagi yang tiada blog.


Complete sudah ceritera Contest : LIKE , POST & WIN RM600*
Ok, jom laju2 semua baca & post entry khas utk contest ini..
Ok2, kita kira sama2 ya..
1.. 2.. 3.. Mula taip~!!!! Hihihi




6 ulasan:

  1. http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html mari join sini..banyak hadiah menarik

    BalasPadam
  2. gudluck dear and all the best. :)

    BalasPadam
  3. Tq dear sbb sudi jadi follower & join contest kina ni..:)
    All the best ya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan rezeki kita la kita kali ni.. takpe2, nest time kita cuba lg.. ^_^

      Padam