Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 12 Julai 2012

Day 1


Hari ni kena mula kan misi utk kulit muka..
Almaklumlah bakal bergelar Permaisuri tak lama lg.. uhuk2.. malu la iols..
*lari sembunyi belakang pintu sambil tutup muka..
Mestilah kita nak muka cantik berseri2 + cerah menawan seperti beliau ini

Source : Amoi Heaxa
*Sorry amoi, kita copy paste gambar kamu di sini ya yang.. ^_^

Day 1
Bahan : Sabun Muka + Serum Vitamin C
Kesan (pagi) : Terasa kulit begitu anjal dan mantul lah.. 
*hihihi~ perasan dah cantik ler tu.. baru pakai pagi hari.. kita tgu result utk malam pula..

Ok now dah jam 10.20pagi..
Kulit dah mula berminyak tapi di hidung shj.. tu pun sikit je..
Maknanya kurang sudah minyak di muka.. yippy~!!!!
Ok, nnt kita review lagi ya.. ^_^

2 ulasan:

  1. serum vit c tu mana dpt deaR?

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh.. kita beli dari amoi heaxa dear.. dea pon pkai serum ni gak.. mmg sgt best la.. feeling2 kulit anjal sentiasa.. ^_^

      Padam