Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 24 Julai 2012

Teaser : Gift



Ok2.. Sila jangan muntah ya baca blog saya hari ini..
Sebab hari ini saya ada buat byk 'teaser entry' for my wedding stuff..
Kali ini ttg gift pula..
Gambar kt bawah ni ialah brown paper bag siap dgn tq taq.. *takde lah tq tag sgt pon sbb tampal kan..


Nanti ada extra accessory ya..
Reben yg colorful sgt..
Hahaha


6 ulasan:

  1. samelaaa.. i pon diy..gigih kann

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahu tak pe.. DIY ni mmg syiok tapi mmg perlu komitmen ngn masa la.. seb baik my mom tlg.. hihi.. majlis tqah bile?

      Padam
  2. aktifnya dia berblog hari ni :D trend kan skrg ni guna brown paper ni :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan?? dari pagi dok ngadap blog je.. hahaha
      mmg skrg tgh trend.. tu pon ada yg cakap kedekut.. hahaha~ saila pon guna brown paper bag ke?

      Padam
  3. Comel. Kita sama. DIY paper bag jugak tapi bila banyak sgt kena buat saya pulak rasa jemu. Hehehe..stop buat benda lain pulak

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe! biasalah tu.. nasib my mom byk membantu.. saya gunting2 then my mom yg tampal..

      Padam