Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sabtu, 7 Julai 2012

"GiveAway preloved items by Anis Athia"



Siapakah gadis ini??
Mesti kamu tertanya2 kan??
Gadis ini ialah Anis Athia..
Apa kaitan nya dgn blog ini??
Isk3 kamu2 ini.. Nak kena babap ni.. hihi
Kan tajuk entry ni pon dah "GiveAway preloved items by Anis Athia"..
So, gadis ini telah mengadakan GA..
Hadiah nye? Memang kamu2 akan pusing mata tgk..
Sebab cumel2 je hadiah nye.. hehehe

 Mask from Etude House (Berharga RM30+)

 perfume from The Body Shop (Berharga RM70+)
Japanese Cherry Blossom Eau De Toillete
 
 Moisture White Shiso Concentrated Target Perfector (Berharga RM90+)

 cincin Starbucks

Earrings

Step by Step :
  1. Buat satu entry bertajuk "GiveAway preloved items by Anis Athia" dan letakkan gambar header anis dalam entry tersebut serta link-kan ke entry ini.
  2. Tinggalkan link entry anda di ruangan comment entry anis sahaja. (link entry tau, bukan link blog semata-mata)
Mudah je kan step2 nye..
Yok kita join sama2.. hihi

GiveAway ini akan ditutup pada 12 JULY 2012 jam 11.00 malam taw..
Jgn tunggu lama2.. nanti tarikh tamat pon dah lepas..
Kalau kamu2 nak tahu lebih lanjut, klik je kat header anis tu ya..
Ok la, saya nk send url entry ni kat anis.. 
tata

6 ulasan:

  1. Balasan
    1. sama2.. tak sabar nk tahu result nye.. hihihi

      Padam
  2. datang dari segmen sama :)
    http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/giveaway-preloved-items-by-anis-athia.html

    happy blogging :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. happy blogging too..
      join juga ye? all da best.. :)

      Padam
  3. aha.. bestnya.! nak join juga lah :))
    Tq awak..

    hyee..

    kita BIE Daripada B2B Blog : Jalinan Cinta

    salam perkenalan. Hope dapat exchange link dan tukar2 cerita juga :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. welcum..
      jom kita join sesama ya.. :)
      Blog kamu tu kita penah baca..

      Padam