Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 8 Disember 2017

Produk Byciknuie


Selamat petang.

Rad nak update stok Byciknuie


🍄 Ready Stock 🍄
Grains :

🌾 Brown Rice Cereal (7m)
🌾 White Rice Cereal (7m)
🌾 Rolled Oat Meal (7m)
🌽 Corn Meal Cereal (8m)

Herbs :

🌿 Curry Powder (10m)

Seasoning :

🐔 Curry Chicken Floss (8m)
🐔 Cheese Chicken Floss (8m)
🐟 Anchovies Floss (7m)
🦐 Shrimp Floss (12m)

Cookies :

🍪 Yogurt Bite Apple (8m)
🍪 Banana Pineapple 🆕 (9m)
🍪 Sunflower Seed (12m)



Sekiranya berminat, boleh whatsapp Rad untuk tempahan secara online















Selasa, 14 November 2017



Khasiat Pisang & Nenas 👆🏼👆🏼👆🏼

Banyak rupanya khasiat buah pisang & nenas ni. Tapikan banyak pula nak makan pisang then makan nenas lagi.. aduhai.. kalau makan dua buahan sekali gus kan senang? Tapi kan ada ke jual apa-apa produk yang menggabungkan dua jenis buah-buahab tu?? Lagi-lagi produk untuk bayi.. Jeng jeng jeng.. 

Disebabkan banyak khasiat pisang & nenas ini, maka untuk production bulan november ni owner @byciknuie ada keluarkan cookies baru iaitu
Banana Pineapple Cookies 🆕🆕🆕






Ibu-ibu dah tak perlu pening-pening kepala nak fikir macam mana nak bagi bayi anda makan nenas sebab nak dapatkan khasiat pisang & nenas 👆🏼👆🏼👆🏼


Cookies ini sangat sesuai untuk bayi 9 bulan ke atas. So tunggu apa lagi. Jom order


Open for Pre-Order November Batch 🤗
👱🏻‍♀️ Radiah Kudus
🚗 COD Area : 
Bandar Dato Onn | Taman Setia Indah | Taman Adda Height | Taman Austin Height | Desa Tebrau | dan Sekitar Johor Bahru
📮 Pos : Seluruh Malaysia

 


Sabtu, 20 Mei 2017

Bila ibu kerja, abi jaga anak-anak



Hari sabtu adalah hari bekerja buat ibu walau pun hanya separuh hari..
Dari 8.00 pagi - 12.30 tengahari..
Jadinya setiap hari sabtu ibu akan masak menu untuk sarapan & makan tengahari untuk abi & kakakliyana..
So hari ini ibu masak bihun goreng seperti yang kakak request semalam & nasi lemak..
Makan kenyang-kenyang ya kesayangan ibu semua..
Kakakliyana & adikluthfi duduk baik-baik dengan abi ya..
Sayang semua...

Image may contain: food

Lepas tu kan nanti abi akan update ibu keadaan anak-anak..
Biasanya abi akan send gambar anak-anak ibu ni..







Rabu, 11 Januari 2017

Klinik Keluarga Dr Hani, Bandar Seri Alam





Antara klinik paling mesra pesakit..
Ada juga disediakan tempat mainan untuk anak-anak..
Doktor & nurse pon sangat mesra alam..
Terima kasih pada seorang sahabat suami sebab memperkenalkan klinik ni pada kami..
Suami memang sangat cerewet bila melibatkan doktor..
Kalau doktor nya macam acuh tak acuh je jawab soalan atau semasa merawat kami, memang suami akan reject terus daripada pergi klinik tersebut.. huhuhu

So far, doktor hani memang suami suka..
Siap canang kat kawan-kawan lagi..
Sebenarnya, ibu sendiri pon suka doktor hani..
Doktor nya mesra pesakit, peramah & suka senyum..
Memang tiap bulan scan kat klinik ni..

Klinik ini pon ada buat detail scan taw..
Untuk makluman kalian, klinik ini hanya buat detail scan sebulan sekali sahaja..
Itu pun limited untuk 10orang sahaja..
Doktor cadangkan kepada kami untuk buat detail scan ini ketika usia kandungan 24-32 minggu sahaja..
Sebab di waktu itu, baby masih boleh bergerak lagi..
Seandainya masa scan tu baby tak tunjuk muka, mereka akan ganti scan untuk next time..
So pesakit pon puas hati dapat hasil scan seperti yg diidamkan..

Apa itu detail scan??


Caj RM250..
Mungkin ada lagi yang lebih murah kot..
Kami pilih buat detail scan di sini sebab dekat dengan rumah..
Itu pon kami lewat sampai klinik sebab stuck dalam jamm.. huhuhu
Nasib baik pesakit sebelum tu pon datang lambat..