Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 11 Oktober 2012

Review 9 : Nikah Outfit



Nikah Outfit adalah my fav outfit..
Mana tak nya..
Cinta pandang pertama kot dgn kain ni..
Asal pegi Gulatis Plaza Angsana je mesti tgk kain ni..
Mmg sgt memikat mata & hati ku ini.. ^__^

Kain sebelum dihantar kepada tailor..

Ini pula full view outfit kami.. ^_^
Pasni boleh pkai lagi di hari raya or wedding2..
Sayangnya kain tu tak cukup flowy.. huhu
Nak hantar tailor yg gah2 nnt payment pon haruslah gah2.. T_T

Nampak tak blink2 kat atas kepala tu..
Pada asalnya nak pkai plain je..
Akan tetapi mak andam & photographer suruh pakai gak brooch yg gabak2 + blink2 tu..
Tapi bila tgk balik gambar2 majlis, memang cantik lah pkai blink2 tu..
^__^
Tak sabar nya nak tgk gambar2 dari OP..









8 ulasan:

  1. simple but cantik~
    mmg leh pakai lepas2 ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks.. nnt leh feeling2 nikah lagi.. hahaha

      Padam
  2. cantik je..walaupun simple tapi tetap cantik..make up rad cantik sgt2..saila suka tgk muka rad :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks saila.. cantik + pipi ku yg bam2.. hehehe

      Padam
  3. putih suci..serius cantik..

    BalasPadam