Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Rabu, 10 Oktober 2012

Review 5 : Hantaran for HER



Kali ni kita review Hantaran For HER ya..
HER tu aku lah.. ^_^
Hantaran kami adalah 7 dulang berbalas 9 dulang..
Pada asalnya hanya 5 balas 7 shj..
Tapi FIL request tambah dulang..
Aku dah menjajor pk nak bagi apa lagi.. T_T
Akhirnya makanan lah yg banyak..

Hantaran ni kakak ipar aku yg buat taw..
Beliau mmg sgt2 suka bab2 kreatif ni..
Pelamin pon dea buat sendiri ya.. ^_^
Ok2.. jom layan gambar pula..

Cuba teka ini jambangan bunga apa??
Hehehehe
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tada
Sebakul kelengkapan solat..
Ada telekung, sejadah, tasbih & senaskah Al-Quran..
Alhamdulillah.. 

Yang jambangan bunga tadi tu adalah telekong..
So sweet lah along ni.. 
Thanks along ^__^

  
Sirih yang dah layu ni la yang aku sempat snap..
Ni pon selepas majlis..
Kesian sirih tu layu tanpa sempat aku belek..
Maaf ya sirih..
Cuba tgk gambar yg close up tu..
Kreatif betul lah along ni..
Kapur pon boleh jadi jambangan bunga kan??
Tangan aku je kayu bab ni.. hahaha

Yang ni pula dulang letak gelang & rantai leher beserta mas kahwin..
Biasanya mas kahwin org Johor RM22.50..
Mas kahwin paling murah dalam Malaysia ni taw..
Akan tetapi semasa akad nikah, En Suami telah membuat surprise pula..
Kenapa dea tak pernah citer apa2 pon pasal mas kahwin ni?? @~@
Pape pon, thanks my dear!!

Ni Samsung Multiview..

  
Perfume DKNY + lotion DKNY + senaskah buku 'Takluk Hati Pasangan'..
Yang ni belum sempat baca lagi.. ^_^

      
Bepang..
Yang ini m.usu husband yg bagi..
Sedap wok!!

Coklat Cadbury!!
Aku pilih sendiri.. Yippy!!

Erm.. tetiba terfikir & termenyesal.. T_T
Nape lah aku tak snap hantaran sendiri utk lelaki erk??
Isk.. serabut sgt..
Sampai benda yg dikira penting tu pon boleh lupa..
Huhuu

Notakaki : tiada niat membangga diri hanya perkongsian bersama sahaja.. :)

4 ulasan:

  1. cantik lah jambangan telekung tu... mmg kreatif sgt (^_^)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu lah.. kreatif kan?? rad pon tak pandai nk buat jambangan cam tu.. :)

      Padam
  2. photog xsnap ke gmbr hantaran u dear?

    BalasPadam
    Balasan
    1. snap rasanya.. lupe nk tanya.. :)

      Padam