Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 7 Ogos 2012

Bawal 205 ~ Aidijuma




Cantiknye Datin Juma ni..
*blink.. blink.. mata tgk.. hihi
Sebenarnya nak citer pasal tudung yg beliau pakai ni..
Sememangnya aku ni suka tudung bawal..
Dulu masa trend bawal batu, amek ko !~
Macam2 jenis batu aku beli.. hihi
Tapi skrg ni dah in balik dah bawal ni..
Tapi aku tak suka yg plain sbb nmpk biasa je..
Tapi bile tgk beliau pkai bawal ni terus jatuh cinta..
Hahaha !~ semangat taw siap pegi beli kt Angsana gitu..

Bawal yg beliau pkai tu namanya Bawal 205..


Tengok tu !~ kan ada macam2 color..
Pilih je la mana yg suka..
Untuk makluman warga Johor Bahru..
Kiosk Aidijuma ada di Plaza Angsana (berhampiran Reject Shop)..


Yang ini pula cara pemakaian Bawal 205..
Kalo tgk sekali imbas je nmpk macam ada 8 tudung kan??
Tapi sebenarnya TIDAK.. Hanya 1 tudung sahaja dgn 5 color + 8 gaya..
Hah !~ mudah kan?? tak perlu lah beli tudung banyak2 lagi..
Hehehehe

 

Siap ada tutorial lagi taw..
Kalo nak tgk video boleh klik SINI ..


Yang ni pula pandangan sisi, depan & belakang bagi gaya seperti tutorial di atas..
Mudahkan?? Hanya perlu ada 1 tudung sahaja..

Kalo nak tahu.. aku dah selamat beli tudung2 ini :

 

Tudung2 ni baru je basuh ahad kelmarin ni..
Ingat esok la nak pkai bawal 205..
Pasti ceria hari ku esok.. lalalala






8 ulasan:

  1. wah cantik!!!!! mcm shawls pulak..padahal bawal kan? cantik!

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. boleh dipakai masa raya nanti kan?? hihi

      Padam
  3. hmm ni agak2 kalau dye sendiri jadi ke tak eh hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha !~ pkai mcm biasa je.. tak reti lah nk belit2 mcm tu.. kita pakai gaya seperti gambar akhir.. hahaha.. tp upgrade sket la.. ^_*

      Padam
  4. Sy slh seorang penggemar tudung bawal :)

    BalasPadam