Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 11 September 2012

saya mahu yg ini.. huhu





Memang idaman hati lah yg ini..
Yang ini ada kt Ikea kalau tak silap..
Tapi nak ke Ikea tu pula satu cerita..
T_T
Ada sesiapa yg boleh pinjamkan pada saya???



Selalunya yg jumpa macam ni je..
Paling kerap yg english style tu..
huhuhu

Mesti kalian sudah dapat mengagak kenapa saya perlukan ia..
Kan kalian kan?? Hehehe
Saya nak guna untuk Sweet Station vs Guestbook Station..


Lakaran awal macam ni lah rupanya..
Satu meja tu ada 2 station..
Jimat ruang pon ya juga..
So sesiapa yg nak tinggalkan pesanan penaja pasti akan ke sini dan secara automatik akan ke sweet station..
So ini memudahkan kerja lah kiranya..
Tak pe, masih sempat lagi untuk mencari..
Hehehehe
Ok jom cucu mata jap..

Gambar di bawah sumber daripada 


 







2 ulasan:

  1. erkk..cantiknya..a'ah kan,yg english style tu saya pun selalu jmp..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalo yg transparent n puteh tu cantik je.. :)

      Padam