Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Selasa, 5 Mac 2013

1st GA BY NANA - Spontaneous Picture



Assalamualaikum.. 
Selamat pagi..
Pagi ni Rad nak join 1 GA..
Lama tak join mana² GA atau Contest..
So pagi ni telah merajin diri untuk itu..

Dengan lafaz Bismillah..
Dan dengan izin Allah..


****************************************************************


Gelak besar kan kami berdua..
Sampai pejam² mata tu hah..
Sungguh kurang sopan bila berlaku di atas pelamin kan.. hahaha
Aksi Pengantin Sesuka Hati Di Pelamin..
Tak ingat peristiwa apa yang telah berlaku sampai keluar gelak sakan kami..
Tapi yang pasti, bila tengok gambar ni automatik akan buat kami gelak.. hahaha
Terima kasih Special Friend kami : Photoloq Photography..
Ini antara gambar kecintaan kami taw.. 
Sebabnya gambar ni dah menceritakan betapa bahagianya kami pada hari tersebut dan Insya Allah bahagia kami bersama hingga ke Syurga-Mu Ya Allah.. ^__^

Nak tahu tak satu perkara? 
Bila atas pelamin, kami memang tak boleh nk tahan gelak bila dorang suruh kami posing loving², caring², daring² segala maring lah..
Bila saya pandang suami, suami pandang saya.. memang terus gelak..
Susah nak cari gambar yg betul² solid.. hahaha
Mana tak nya.. kami disuruh posing kat atas pelamin.. pastu penonton ramai pula tengok kt bawah..
Malu lah kami.. *padahal dah jadi suami isteri tu.. hahaha


****************************************************************


Gambar di atas tu dipost di entry ini kerana





Apa yang perlu anda lakukan?

Sila terjah blog Nana ya.. tak pon korang klik je link kat atas ni..
Nak klik kat gambar GA @ tajuk GA pon boleh..
Rad dah link kan siap²..

Sponsor GA ini

Tarikh Tamat
14 Mac 2013

Semoga ada rezeki rad untuk menang GA ini..
Dan semuanya dengan izin Allah..
Insya Allah..




9 ulasan:

  1. Rad, sakan nya gelak...hehehehe. chumil...
    memori sgt kan.

    #gud luck dear

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.. sakan kan gelak nye?? thanks.. qaseh pon join GA ni kan? good luck!!

      Padam
  2. semoga ada rezeki rad kat situ. tp cntik pict tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. thanks sarah :)
      rasa mcm sengal je masa ni.. tp yg tu gak gambar kecintaan kami.. hihihi

      Padam
  3. suka gambar nih....
    blogwalking dari GA yg sama...

    BalasPadam
    Balasan
    1. thank you hunny~! good luck!!

      Padam